Sunday, November 20, 2011

Of her engagement day~

"Weh, aku dah putus dengan budak tu."
"Budak yang mane satu ko ni?"
"Ala, budak skola XXXX tula..."
"Ohh, yeke. Xpela. Pasni ngan orang lain pulak. Orang cantek la katekan..."
=.='


*****


"Weh, aku dah nak bertunang bulan 11 ni."
"What? Seriously??? Dengan sape weh???"
"Dengan orang lah. Takkan aku nak buang tebiat bertunang dengan angry bird pulak."
=.='



*****


Part angry bird tu aku tambah. Yang lain-lain betul. Kot. Haha. Masa skola menengah dulu, aku dok asrama. Asrama mane tak perlu kot aku ceritain. Masa kat skola dulu, aku ada 4 orang kawan semeja. Kitorang dok meja berkumpulan. Daripada rakan semeja, akhirnya kitorang jadi kawan baik sebab sume pon sekepala, especially bila bab tido dalam kelas. Memang cempien!

Dalam kitorang berlima, sume ada personaliti yang berbeza tiap satu. Salah sorang kawan aku ni nama dia Eqa. Dia ni serius hot stuff kot. Cantek. Putih. Gebu. Pandai. Baik. Sape yang taknak, ye dok? Huhu. Tapi kalau ada seribu orang nak pon, dah tak boleh dah. Sebab dia dah dicop untuk dijadikan milik orang. Untunglahhhhhhh...

Aku tak sanggup nak tules panjang-panjang. Okay sbnanye memang dasar pemalas. Maka, eloklah aku biarkan gambar aje yang ceritain segala-galanya. Srob srob. T________T (ni airmata kegembiraan hoccay). Aku bukan jeles malah terlalu gembira untuk kau, Eqa!

of me and her. :)

hanya mampu bergambar dgn hantaran org. hukhuk.

tunang-SOON-to-be (verangaaannnnn!)

the tunang of the day. kan aku dah kate dia ni cun.

amek berkat! LOL

Eqa dan Aman

Eqa dan Naz (kepochi)

comel kan masjid ni.

errr...no komen!

we are actually five altogether but one (Kupt) is absent. how sad! :(

For all memories we've created together, I'm very grateful for that. I'm gonna miss 'em all. Love you. Deepest of my heart. 사랑해!!!

2 comments:

Eqa said...

hehe thx zuely :') part hot stuff tu tak betul pun okay. haha. xoxo

Lucifer said...

Ecewah.