Wednesday, November 16, 2011

Selamat datang sayangku~

Salam and greetings.

Uhuk uhuk! *efek cengkerik* Pelik? Aku lagi la pelik. Tapi perkenalan aku dengan seorang rakan blogger (poyo gila ayat) yang baru je berputik membuatkan aku terus buat apa yang aku pk nak buat selama ni. Jangan salah faham. Aku maseh single. Serius. Haha. 

Cuma, selama ni aku pk macam nak delete post-post lama dan nak tukau url so that ibu takkan boleh baca. Erk. Kejam sangat ke? Tak kan? Okay, lepas ni kalau ibu dapat baca jugak, ibu memang poweeeerrrrrr!

Sbnanye sebab ni permulaan aku yang sangat segar (baca: fresh start), so aku tak berniat nak tules panjang berjela. Cuma, aku mengharapkan keadaan yang lebih positif untuk diri aku sendiri lepas ni. Tapi, kalau aku merapu sket-sket tu, korang buat-buat la bertahan k. Hakhak.


Tak semua orang berpeluang untuk 
merasa perkara yang sama lebih daripada sekali. 
I don't expect much either. :)